Solo van noord naar zuid: de Amerika's

Alaska - Vuurland Panama

GPS Logs

De GPS heeft iedere kilometer die ik heb afgelegd bijgehouden. (En onthouden, zelfs gedurende het jaar dat de motor met lege batterijen op mijn terugkomst stond te wachten.) Terwijl ik nog onderweg was heb ik telkens de 'oogst' van een paar dagen aan een serie pagina's toegevoegd, maar helaas heeft Google die manier van GPS logs tonen afgeschaft. Het heeft weinig zin om alle losse logs opnieuw (op de nu in zwang zijnde, omslachtiger manier) in pagina's onder te brengen.

Je treft hier de héle reis aan op een (klein) kaartje. Door een nieuw venster te openen (vakje rechts bovenin het blauwe bandje bovenaan de kaart aanklikken) en dan in te zoomen kun je (soms pijnlijk nauwkeurig) zien waar ik ben geweest.

De rode wijzertjes geven telkens het einde van een dagetappe aan (de groene geven het begin aan, maar die zie je niet omdat de meeste tracks beginnen waar de vorige eindigden, waardoor de rode over de groene vallen. Als je ver genoeg inzoomt krijg je de groene ook te zien (en daarmee dus ook waar ik zoal de nachten heb doorgebracht).

Fotos

De fotos kun je bekijken in een slideshow (in een nieuw venster).

E-mail verslagen

Motorfiets revisie Ook deze reis zijn er weer verslagen geschreven en per e-mail verstuurd. Na afloop van de reis zijn die e-mails voorzien van plaatjes hier neergezet: