Vuurland - Alaska Ecuador

Op 26 november 2002 zijn Mirjam en ik per vliegtuig vertrokken. Voor een heel jaar, althans dat was het plan. De motoren waren al 6 weken vóór ons aan hun zeereis begonnen. Ongeveer tegelijk kwamen we aan in Chili. Vanuit Valparaiso, de havenplaats dichtbij de hoofdstad Santiago, zijn we naar het zuiden gereden. Kouder en kouder werd het, maar we zijn toch nog vóór de jaarwisseling 2002/2003 op Vuurland aangekomen.

Daarna werd het (gelukkig) steeds warmer, vooral in de woestijnen langs de Peruaanse kust. In Peru is Mirjam erg ziek geworden en heeft ze een week in een ziekenhuis gelegen. In de vijf weken die erop volgden werd ze niet beter. Uiteindelijk hebben we (bijna) op de evenaar de handdoek in de ring gegooid. Mirjam is langzaam weer beter geworden toen we éénmaal waren teruggekeerd.

Hieronder vind je onze verslagen en kun je onze 20.000 kilometer lange reis al lezend volgen...


E-mail verslagen van Adriaan

Zoals gebruikelijk heb ik veel van mijn vrienden en kennissen per e-mail op de hoogte gehouden. Later heb ik daar plaatjes aan toegevoegd voor deze website:

ProMotor verslagen van Adriaan

Voor het blad Promotor heb ik een aantal kortere afleveringen geschreven, die in 2003 gepubliceerd zijn. In een blad zijn de opmaak en foto's veel beter dan op een website, maar hier is dan in ieder geval de integrale tekst:

Verslagen van Mirjam

Mirjam Casteleijn Omdat ik een sterk thematische aanpak koos, heeft Mirjam besloten de chronologische lijn te volgen. Haar verhaal vertelt vrij precies waar we wanneer zijn geweest, enzovoort.

home